Alla Hjärtans Boja

Julen är över och julklappsstressen är nu bara ett minne blott. Tyvärr har dock marknaden ett omättligt begär av att sälja onödiga saker året runt. Du kanske trodde du var säker, men Alla Hjärtans Dag är inte ens en månad bort.

För att råda bot på konsumtionsstressen som nu infinner sig har vi på Jonssons Sadelmakeri tagit fram den perfekta Alla Hjärtans Dag-presenten till din käresta: Handbojan.

Handboja

Våra handbojor görs naturligtvis för hand och (säger sig självt) med mycket kärlek. Huvuddelen av bojorna gör vi i slitstarkt bältesläder och solida stålsöljor och ringar. Insidan fodrar vi med mjukare dubbelvikt skinn, för högsta komfort. Slutresultatet blir förutom en vacker, hållbar och säkert uppskattad gåva till dig och din partner, även vägen till en mer spännande vardag!

Allt detta för oslagbara 950:-

Alla handbojor kommer med svarta spännremmar och kromade detaljer.  Den fodrade insidan kan du få i färgerna svart, grön, gulbrun eller kastanjeröd.

Allahjärtanshandboja
Färgerna på bilden kan skilja något i nyans från verkligheten.

Omkretsen är ställbar från 14 till 26 cm.

Vi gör handbojorna på beställning och kan därför bara leverera ett begränsat antal innan Alla Hjärtans Dag (14/2). Så det är först till kvarn som gäller!

Beställ genom att maila oss på: jonssonssadelmakeri@gmail.com

(Naturligtvis behandlar vi alla beställningar konfidentiellt)

Kommentarer är stängda.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: