Jul på Sadelmakeriet

 

För att ni ska kunna få en riktigt god jul i år erbjuder vi på Jonssons Sadelmakeri handgjorda, vackra och närproducerade klappar av huvudsakligen svenskt, vegetabiliskt garvat, läder. Vi tar hantverket på största allvar och garanterar med andra ord ett sadelmakeri helt fritt från slit-och-släng-julklappar.

Opphemsväskan står till introduktionspris, sjuttonhundrafemtio kronor, hela vägen fram till jul. Nu säljer vi även vår mindre handväska till det hållbara priset av tolvhundrafemtio kronor.
(Detta gäller alla väskor som finns fotograferade på hemsidan.)

Tredje advent, söndagen 16/12, bjuder vi på glögg och pepparkakor i sadelmakeriet mellan 12 och 16. Förutom väskor och diverse andra lädervaror kan vi då också erbjuda både en värmande kamin och två utomordentligt bekväma fåtöljer att vila ut i. Har du trots allt detta ännu inte hittat den perfekta gåvan kan du köpa presentkort på sadelmakeriet, självklart i äkta läder.

Om du inte ids ta dig ända till Opphem kan du titta in på jonssonssadelmakeri.se och lägga en beställning via vår mail:

jonssonssadelmakeri@gmail.se

 

God Jul!

/Kalle och Lasse

Kommentarer är stängda.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: